The Unprovocative Modifier - You Press The Cyb, We Do The Rest.

Bra med bra kollegor

Det är viktigt att man har bra kollegor att jobba med, om am stänker på hur mycket tid man spenderar tillsammans så är det av stor vikt att man trivs ihop. Ja det är är ju jätte bra om man kommer bra överens och att man har det kul ihop när man jobbar.

Varför det?

Ja det är ju en dum fråga för alla vill vi ju må bra och ha kul på jobbet och då krävs också att vi trivs med dom som vi jobbar med. SÅ det är bra att försöka bli kompis med dom vi jobbar med. Det är ju inte bara en fråga om vi gillar dom från första ögonkast, det kan krävas lite ansträngning från våran sida att försöka hitta bra saker i dom. Se det positiva och att man går in med en god inställning. Att man själv är glad och positiv gör verkligen mycket och gör att man tycker att det är trevligare att vara med en sådan person. Det vet man ju bara själv att träffar man någon som är glad och trevlig så är det ju jätte kul och man känner att den här personen är ju skön att jobba tillsammans med.
Så det hänger på att vi alla gör vår del då kommer det att bli en bättre arbetsplats, och det vill vi ju att det ska vara för då kommer alla att trivas bättre och ha trevligare tillsammans och det är ju något som kommer att göra att vi jobbar bättre och på så sätt gör vi bättre ifrån oss.
Plus att det blir mycket trevligare att gå till jobbet om man vet att det finns trevliga kollegor som man har kul tillsammans med. Smarter marketing är ett företag som är trevliga och roliga så det är bra att se på dom och försöka efterlikna.